RYHMÄT

DAPA minit:

9-11 vuotiaille suunnattu ryhmä, jossa tutustutaan erilaisiin tanssityyleihin. Tunneilla harjoitellaan perusaskelten, rytmien ja sarjojen lisäksi akrobatiaa ja lattiasarjoja. Lisäksi luodaan taitotasoa vastaavia koreografioita. Tunneille voi osallistua myös ilman tanssitaustaa! Mukaan hyvä mieli, rennot vaatteet, sisäkengät ja juomapullo. Kesätunnit alkavat kesäkuun toisella viikolla.


DAPA juniors:
12-16 vuotiaille suunnattu ryhmä, jossa keskitytään pääasiassa eri katutanssien harjoitteluun. Tunneilla tutustutaan mm. tanssisanastoon, breakdancen alkeisiin, oman liikkeen tuottamiseen ja tällä hetkellä pinnalla oleviin muoti-ilmiöihin. Kesätunnit alkavat kesäkuun toisella viikolla. Aikaisempi tanssikokemus ei ole välttämätöntä.


DAPA:
Yli 15- vuotiaille suunnattu esiintyvä tanssiryhmä. Tunneilla tanssitaan monipuolisesti streettiä, showtanssia, lattareita, jazzia,dancehallia, nykytanssia ja yhdistellään edellä mainuttuja tanssilajeja. Ryhmän mukana on mahdollisuus päästä esiintymään erilaisissa tapahtumissa ja kehittää itseään esiintyjänä. Kesätunnit alkavat kesäkuun toisella viikolla.

DAPA LADIES:
Tunti, joka on suunnattu teille, upeat naiset! Tunneilla tehdään sitä, mitä TE haluatte! Liikkeelle lähdetään lattareiden parista. Otetaan haltuun salsat ja muut! Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvitse olla, kunhan nautimme tanssista! KEHITYSRYHMÄ LYNXIT:
Kesällä pyörivä LYNXIT on korkealle tähtäävä jo edistyneille harrastajille suunnattu tanssiryhmä. Tunneilla keskitytään perusharjotteiden lisäksi eri lajien tekniikkaan, vaativampiin koreografisiin elementteihin, oman liikkeen tuottamiseen eli improvisaatioon ja pyritään luomaan hiottuja kokonaisuuksia. Sinulla tulee olla kokemusta useammasta tanssityylistä. Useita koreografioita, ja mennään kovalla vauhdilla eteenpäin. Esiintymisen mahdollisuus!